sobota 18. prosince 2010

Tyson Ritter

A o koho že jde? Tyson Ritter je hlavním členem,  zpěvákem, pianistou a baskytaristou americké skupiny The All-American Reject, případný model a herec. Narodil se 24. dubna 1984 v texaském Mission a letos oslavil své 26. narozeniny.

Odůvodňovat svoji mírnou posedlost jím snad nemusím, všichni vidíme ten krásný úsměv v zajímavém obličeji tady vedle textu, ne? A to nemluvím o jeho energii, eskapádách a vůbec průšvizích, díky kterým jsem si ho také zamilovala. Nejsem na hodné chlapce a Tyson jím nikdy nebyl, ale není to ani žádný blbec ( i když bych za to ruku do ohně nedala, přece jen ho osobně neznám, že jo), i když tak někdy působí...


Ještě na střední škole založil se svým kamarádem Nickem Wheelerem skupinu The All-American Reject, která působí dodnes (nebo alespoň do nedávné minulosti, nic nového jsem od nich už dlouho neslyšela). Vydali celkem tři desky - The All-American Rejects (2002), Move Along (2005) a When the World Comes Down (2008a vyrazili na stejný počet turné.

Kapela má čtyři členy - Tyson Ritter, Chris Gaylor, Nick Wheeler a Mike Kennerty - a jak vidíte, co krásy týče, Tyson je všechny s přehledem zastiňuje.

A jejich největší trháky? Určitě znáte neotřelý videoklip k songu Gives You Hell, nebo znělku z filmu Juice Bigelow: Evropský gigolo Dirty Little Secret. Tyhle písničky musí znát každý, ale je tu pár dalších, ne tak oblíbených, přesto neméně zajímavých a hezkých jako Move Along, It´s Ends Tonight, The Wind blows, The Last Song nebo I wanna. Ani tohle samozřejmě není všechno, ale nebudu vás tu nudit názvy, že ano.


  Tohle je asi ten jejich nejznámější song       nazvaný Gives You Hell a nemůžete             popřít, že Tyson je v něm v obou dvou         rolích nepřekonatelný a dokonalý. Možná     jsem malinko zaujatá, ale za tímto
  tvrzením si prostě stojím. :D








Nebudu tu klábosit o jeho kapele, přesunu se k němu samotnému. Že se narodil ve znamení Býka nebo že je vysoký 193 cm asi nikoho nezajímá, takže zmíním alespoň jeho film Domácí mazlíček (The Hause Bunny), ve kterém hraje jednu z vedlejších rolí a já se dobrovolně přiznám, že jsem ho ještě neviděla. Tyson je přece jen jedna z mých novějších virtuálních lásek.

Teď si trošku postěžuju, protože se o něm dá zjistit jen to, že se "zkamarádil" s Avril Lavigne v Las Vegas, zazpívali si spolu a zašli do striptýzového klubu - kecy, že pak strávili společnou noc v hotelu přenechám bulváru.

Dál o něm vím, že většinu života prožil v městečku Stillwater v Oklahomě a nestydí se svléknout si tričko! Ne že by se teda měl za co stydět, ale přiznejme si, nic světoborného to není, žadné trhání švů triček pod napínáním svalů ani extra široká rameny a ani hezky opálená pleť (vždycky je bílý jako tvaroh), ale k zahození taky není, že... ;)

Ale na těle přece zas až tak nezáleží, že. Bez debat je to, že krásnější úsměv jsem asi ještě neviděla od dob československé superstar a onoho muže, který se tam snažil okouzlovat porotu velkými zářivými zuby a plnými rty a dokonce se mu to pár kol dařilo - ale nenuťte mě vzpomenout si na jméno. Kdykoliv Tysona zahlédnu v televizi třeba se jen mihnout, vždycky sleduju jeho rty a čekám na ten okouzlující úsměv, protože ten on umí.

Tyson Ritter Musician Tyson Ritter from the band "All-American Rejects" performs onstage at Spike TV's 2008 "Video Game Awards" held at Sony Pictures' Studios on December 14, 2008 in Culver City, California.  (Photo by Kevin Winter/Getty Images for Spike TV) *** Local Caption *** Tyson RitterA to, že se většinu života (alespoň toho veřejného) chová jako magor, na fotkách plazí jazyky a ukazuje prostředníčky nebo koulí oči, to je prostě vedlejší. A jsem dokonce ochotná mu odpustit i ty časy, kdy se poflakoval nebo poflakuje ulicemi zarostlý a v modelech jako polib mi prdel. Pravda je, že i kdyby začal žít pod mostem nebo na ulici a vždy před sebou tlačil nákupní vozík plný harampádí, nikdy se mi neznelíbí. A pokud vím, zatím je také volný, takže by bylo fajn, kdybychom se časem setkali, i když tomu velké šance nedávám. :D


Tyson Ritter - All-American Rejects Perform On NBC's "Today"
Takže se už rozlučme s tím bláznem s omračujícím úsměvem a doufejme, že si na něj třeba taky jednou šáhneme... :)





Žádné komentáře:

Okomentovat